Zoeken

TIMOTHY SWITZER

 

 

Goldwell Global Master, Canada


Timothy Switzer streeft ernaar om zijn succesvolle strategieën te delen. Hij wil alles overbrengen wat hij heeft geleerd als eigenaar en stylist van Timothy and Co., waar hij de 'regels' van de haarmode dagelijks uitdaagt. Timothy won de Goldwell Color Zoom Challenge in de Partner Category en heeft veel andere erkenningen op zijn naam staan, zoals:    

2013 Timothy wordt benoemd tot Color Zoom Master! Samen met de winnaars en de andere leden van het Color Zoom Master Team creëerde hij de nieuwe 2014 collectie: "Deze talenten begeleiden en samen een prachtige nieuwe collectie ontwikkelen voor Goldwell was een hele eer."
•      2013: genomineerd voor een NAHA award in de Contemporary Classic Category – zijn derde nominatie. 
       2012: winnaar van de Contessa Awards Makeover Colorist en Master Colorist.
  2010: finalist in de Fashion Forward Category van de North American Hairstyling Awards [NAHA] en finalist van de Contessa Awards, Mirror Awards en deelgenomen aan de Toronto Allied Beauty Association.   Zijn innovatieve werk verscheen in talrijke toonaangevende Canadese en Amerikaanse vakbladen. Timothy deelt zijn vrijzinnige filosofieën over haarkleuren en technisch knippen, en biedt creatieve technieken die helpen om elke klant te behouden.

"Iedereen kan je wel iets leren over jezelf en de branche – zolang je maar luistert."

Awards

• 2013 Session Hairstylist of the Year 
2012 Winnaar Contessa Award, Makeover Colorist of the Year 
2012 Winnaar Contessa Award, Master Colorist of the Year
2009 Winnaar Color Zoom Challenge 
2007 Nationale winnaar van de Trend Zoom Color Award Partner Category

Ervaring

Dankzij zijn educatieve achtergrond denkt Thimothy 'out of the box', creëert hij makkelijk vanuit concepten en heeft hij een studioprogramma ontwikkeld dat zowel herkenbaar als spannend is. Hij heeft al menig succes geboekt met het coachen van collega-artiesten en jonge stylisten bij het bereiken van hun dromen.

Volgende trainer & educator: Peter Wu  

VOLGENDE