Zoeken

PETER WU

 

 

Goldwell Global Master, Taiwan


Peter Wu geeft kleur aan het award-winnende salonteam van Headline in Taipei, Taiwan. De afgelopen 20 jaar heeft hij zijn ambacht nog verder weten te verfijnen, door voortdurend de nieuwste technieken en ontwikkelingen in haarkleuren te interpreteren. Peter werkt al meer dan 10 jaar met Goldwell. Hij is een meester in het constant interpreteren van de laatste technieken en ontwikkelingen in haarkleuren. Zijn technische kennis is ongeëvenaard. Hij focust zich op het aanleren van technieken, die zowel creativiteit als productiviteit leveren in de dagelijkse salonpraktijk.   Peter is in staat om zijn passie voor kleurperfectie te delen met iedereen die werkt met kleur. Zijn overtuiging en leidraad bij zijn trainingen: “Technische perfectie en zorgvuldig advies zorgen voor groei van je kleuromzet en ondersteunen tegelijkertijd je creativiteit en individualiteit.” 


"Technische perfectie en zorgvuldig advies zorgen voor groei van je kleuromzet en ondersteunen tegelijkertijd je creativiteit en individualiteit".

Awards

2008 Trend Zoom Color Award Global winner of Partner Category
2007 Nationale winnaar Trend Zoom Color Award Partner Category 


Ervaring

Peter is een zeer geliefd en gewild door vaktechnische en creatieve stylisten, zowel in Taiwan als wereldwijd. Hij heeft naam gemaakt als mentor voor kleurspecialisten in onze branche. Zijn focus: het aanleren van technieken, die de creativiteit stimuleren in het dagelijkse salonwerk

Volgende trainer & educator: Rodica Hristu  

VOLGENDE