Zoeken

DIMITRIOS TSIOUMAS

Goldwell Global Master, VS

Goldwell Hair Care Artistic Director Dimitrios Tsioumas is ervan overtuigd dat “het leven een immens groot doek is en dat je hier alle verf op moet gooien die je maar kan”. Het is deze persoonlijke visie, die de award-winnende stylist in het Noord-Amerikaanse Artistic Team heeft gebracht en die hem heeft gemaakt tot Creative Director in zijn New Yorkse salon.   De autodidact Dimitrios behaalde een Bachelor of Arts in kunst en grafisch ontwerp. Hij dankt zijn tante, die kapster is, en zijn oudere zus, die 'een deur voor hem opende' toen ze naar een beautyschool ging: beiden inspireerden hem om zijn creatieve inspanningen te sturen in de richting van zijn huidige vak. Dimitrios' werk is te zien in vele grote stijlmagazines en internationale vakbladen. Tijdens de New York Fashion Week van 2010 was hij stylist voor talrijke mode-ontwerpers. 


"Kennis is belangrijk en ik vind het gewoon geweldig om als educator ideeën te delen. Ik krijg een kick als ik iemand tot een hoger niveau kan inspireren. Tegelijkertijd vind ik het super om mijzelf en mijn vak uit te dagen."

Awards

2012 Winnaar van de North American Hairstyling Awards (NAHA) in de categorieën Contemporary Classic en Hairstylist of the Year
2011 Winnaar van Editorial Stylist of the Year en Haircolor
2010 Winnaar van Texture 
2008 Winnaar Color Zoom Challenge Partner Category 


Area of Expertise

Knippen
Stylen
Editorial Fotoshoots
Kleur
Collecties

Volgende trainer & educator: Lisa Whiteman  

VOLGENDE