Zoeken

INSPIRATION TEAM

Educatie van wereldklasse start met artiesten van wereldklasse.

GLOBAL MASTERS

 • SHANE HENNING

  Goldwell Global Master, Australië

  Als creatief directeur en mede-eigenaar van Noddy's on King in Sydney deelt Shane zijn passie door nauw samen te werken met talrijke beautyredacties. Gewapend met vele jaren ervaring met mode en shows geeft hij tips en adviezen over trends en de nieuwste ontwikkelingen in haarmode.

  Meer INFO

 • TIMOTHY SWITZER

  Goldwell Global Master, Canada

  Timothy Switzer streeft ernaar om zijn succesvolle strategieën te delen. Hij wil alles overbrengen wat hij heeft geleerd als eigenaar en stylist van Timothy and Co., waar hij de 'regels' van de haarmode dagelijks uitdaagt.

  Meer INFO

 • PETER WU

  Goldwell Global Master, Taiwan

  Peter Wu geeft kleur aan het award-winnende salonteam van Headline in Taipei, Taiwan. De afgelopen 20 jaar heeft hij zijn ambacht nog verder weten te verfijnen, door voortdurend de nieuwste technieken en ontwikkelingen in haarkleuren te interpreteren.

  Meer INFO

 • RODICA HRISTU

  Goldwell Global Master, Canada

  Rodica Hristu, lid van het Goldwell Global Master Team, begon als negenjarige met het knippen van haar moeders haar, in haar geboorteland Roemenië. Nog voor ze tien werd, had ze in haar buurt al een aanzienlijke klantenkring opgebouwd.

  Meer INFO

 • AGNES WESTERMAN

  Goldwell Global Master, Nederland

  Agnes is een gepassioneerde haarstylist, gespecialiseerd in kleur en innovatieve kleurtechnieken. Ze staat voor teamwork, creativiteit, kwaliteit en professionaliteit.

  Meer INFO

 • JOHN C. SIMPSON

  Goldwell Global Master, VS

  Met meer dan 20 jaar ervaring bestempelt John C. Simpson zichzelf als een 'beauty enthousiasteling'. Hij houdt van zijn vak en laat die passie continu zien – in zijn werk en zijn leven.

  Meer INFO

   

   

 • DIMITRIOS TSIOUMAS

  Goldwell Global Master, VS

  Goldwell Hair Care Artistic Director Dimitrios Tsioumas is ervan overtuigd dat “het leven een immens groot doek is en dat je hier zoveel verf op moet gooien als je maar kan.”

  Meer INFO

 • LISA WHITEMAN

  Goldwell Global Master, UK

  Lisa zit al meer dan 25 jaar in het beautyvak. Ze is mede-eigenaar en art director van de stijlvolle salon Webster Whiteman in Mayfair, en ook trainer en mentor van veel saloneigenaren en getalenteerde aankomende kappers, zowel nationaal als internationaal.

  Meer INFO

 • MARIO KRANKL

  Goldwell Global Master, Oostenrijk

  Wereldkampioen kapper Mario Krankl is een van de meest onderscheidende haarstylisten van Oostenrijk. Hij staat in de kapperswereld bekend als allrounder.

  Meer INFO