THE COLOR ZOOM ’17
CREATIVE TEAM

“IK ZIE ABSOLUUT MEZELF
IN DE COLLECTIE.”

 

Corinne Brown

GLOBAL WINNER
PARTNER CATEGORY 2015,
USA

 Corinne is een stylist die zich voor 200% met haar werk identificeert. Het is dus geen verrassing dat zij het gemaakt heeft van leerling in Spokane, Washington tot winnares van Color Zoom Challenge ’15 in Las Vegas! Bij Goldwell events is ze een inspirerende trainer en presentator. Hoewel ze het winnen van de Color Zoom Challenge ‘15 ziet als het hoogtepunt van haar carrière, zijn we ervan overtuigd dat zo'n getalenteerde stylist als zij nog veel meer zal bereiken. Corinnes thuisbasis is Salon Circa in Seattle, Washington, VS.

 

 

 

“ELKE STYLIST
HEEFT EEN DUISTERE KANT.”

 

 

Rodica Hristu

Goldwell
COLOR ZOOM MASTER,
CANADA

Wie Rodica kent, kan zich nauwelijks voorstellen dat zij een duistere kant heeft! Haar passie is kleur en het kleuren van haar. Rodica is een internationaal gewaardeerde stylist en dankzij haar uitstekende vaardigheden was ze een voortreffelijke mentor voor de winnaars. Met haar support konden zij de prachtige Iridescent Effect creëren. Rodica is al jaren Goldwell Global Artist en dit is haar tweede Color Zoom Collection. Ze creëert voor Art Hair Color Studio And Spa in Toronto, Canada.  

 

 

“WEES GENSPÏREERD
EN CREATIEF.
GA NIET KOPIËREN.”

 

Sascha Haselhoff

GOLDWELL
COLOR ZOOM MASTER,
GERMANY

Sascha is de knipexpert van het team. Hij ondersteunde de winnaars en stimuleerde hen om hun ideeën over vloeiende lijnen en naadloze vormen tot leven te brengen in de coupe. Sascha is altijd gedreven door zijn inventiviteit, waarvoor hij talrijke awards ontving en die hem maakt tot een bijzonder inspirerende Goldwell Global Artist, presentator en stylist. Innovatieve haarkunst gecombineerd met functionaliteit en personaliteit: dat is Sascha. Hij leeft en werkt in Berlin, Duitsland, waar hij de icono academy runt.

 

 

 

“IK CREËER EEN KUNSTWERK
VOOR MIJN KLANTEN. ELKE KEER
ALS ZE IN MIJN STOEL ZITTEN.”

 

Harley LoBasso

GLOBAL WINNER
CREATIVE CATEGORY 2015,
USA

Voor Harley is de Color Zoom Challenge de Olympische Spelen voor stylisten. Ze voelde zich een ware heldin toen ze de wedstrijd in 2015 won: het perfecte uitgangspunt voor het creëren van looks met een krachtige, heroïsche uitstraling. Harley is een artiest pur sang: gepassioneerd, geïnspireerd, getalenteerd, uitzonderlijk. Ze genoot ervan om samen met de andere winnaars als team de IN•FLUX Collection te creëren en haar creativiteit de vrije loop te geven. Harley is senior colorist bij Hair By Scott & Co. in Delray Beach, Florida, VS.

 

 

 

“JE KUNT KLANTEN ECHT GELUKKIG MAKEN,
GEWOON DOOR
HUN HAAR TE VERANDEREN.”

 

Natalie Cara Jones

GLOBAL WINNER
NEW TALENT CATEGORY 2015,
UNTIED KINGDOM

Al haar klanten kunnen zich gelukkig prijzen: Natalie is stylist met hart en ziel. Ze vindt het heerlijk om de look en de stemming van haar klanten compleet om te toveren. Ze praat met passie over coupes en kleuren die de uiterste precisie vragen. Het is vooral de creatieve kant van haar werk, die haar deze drive en vastberadenheid geeft. Natalie houdt ervan om samen met andere stylisten te werken en te brainstormen. Ze werkt bij Cameo in Hereford, Groot-Brittannië.

 

 

You could be the next global trend setter!
CHALLENGE

THE BRIEFING KIT

Nu is het jouw beurt!

Waar wacht je nog op? Haal jouw Briefing Kit en maak deel uit van het spektakel. Lees onze voorwaarden.

 
VOLGT BINNENKORT