Zoeken

COLOR

BRIGHT & BOLD

Intense contrasten komen voort uit de dualiteit van Psychedelic Pink en Mystic Violet. De blokken van intensieve, levendige kleuren creëren een gedurfde, elektrische stijl in de frisse kleurencombinatie van Natiele. Het gradueren van kleuren verbetert de vorm en wordt onverwacht verfijnd in deze combinatie. Deze energieke kleuren geven een verfijnd gevoel en vormen een statement.

LETS GET STARTED

EXISTING SHADE
NATUURHAAR: 4N
NATUURHAAR: 4N

BLONDEERPROCES NAAR KLEURHOOGTE 9-10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10P (inwerktijd10 min)

POP COLORS

PSYCHEDELIC PINK
Elumen:
30 ml Pk@all + 15 ml SV@10 + 3 ml RV@all
MYSTIC VIOLET
Topchic:
25 ml Lotion 6% (20 vol.) + 10 ml 10V + 10 ml 8SB + 5 ml 5VV MAX + @Pure Pigments 1 ml Pure Violet

COUPE

FLATTOP REINVENTED

Natieles stijl is een interpretatie van een flattop uit de jaren '80. De new wave beweging uit de jaren '80 ontmoet vroege hiphop. De belangrijkste elementen van dit kapsel zijn de sterke vierkante vorm van de flattop in combinatie met de asymmetrische vorm bovenop het hoofd. Bepaal de lengte aan de zijkanten en knip een vierkante vorm. verbind de sectie bovenaan met de zij-en neksecties volgens het asymmetrische idee. Bereid de lengte voor met je schaar. Werk met schaar-over-kam om de specifieke asymmetrische vorm bovenop het hoofd te knippen. Na het föhnen, verfijn je de vorm met de tondeuse of weer met de schaar-over-kam-techniek.

STYLING AND TEXTURE

THE ASYMMETRIC FLATTOP

Natieles stijl is geïnspireerd op de new wave en de vroege hiphopstijl van de jaren '80 - gedurfd met een geometrische vorm. Maak naar wens een scheiding en kam het haar door met een afrokam. Breng StyleSign Big Finish aan, gebruik een netje om een vorm te creëren en door het met een diffuser. Gebruik gesneden karton om een scherpere versie van de look te maken. Kam het haar no een keer uit met een afrokam, vorm het en oud de vorm vast met het gesneden karton. Breng StyleSign Sprsyer aan en droog het met een diffuser om de vorm te verzegelen.