Zoeken

COLOR

ZESTY PUNCH

Het is een emotioneel spel van Energy Yellow en Punchy Lime. De pittige tint van Punchy Lime  benadrukt de kracht van Maja's kleurstelling. Energieke limoentinten geven frisheid aan het Offbeat White met een zachte tint van geel om een verfrissende, gelukkige stemming te creëren. De dip-dye met Puncy Lime en Avocado accentueert de compacte vorm en in combinatie met de lichtere aanzet bij de kruin, springt de stijlvolle pluk er nog meer uit.

LETS GET STARTED

BESTAANDE UITGROEI: 
NATUURHAAR: 7N
VOORGEBLONDEERD: 10N

BLONDEERPROCES VOOR DE UITGROEI NAAR KLEURHOOGTE 10:
SilkLift Gentle

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml ICY (inwerktijd 5 min)

POP COLORS

ENERGY YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow
AVOCADO
Elumen:
10 ml BG@6 + 10 ml Gn@all + 5 ml YY@all
PUNCHY LIME
Elumen:
30 ml YY@ll + 1 ml Gn@all
OFFBEAT WHITE YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10BS + @Pure Pigments 4 druppels Pure Yellow

COUPE

PUNK, QUIRKY BOB

Maja's opnieuw uitgevonden klassieke vorm in combinatie met het speelse, eigenzinnige element bij de kruin creëert deze moderne variant van een lange bob. Een driehoekige bobvorm geeft de look een moderne uitstraling. De kenmerken van dit kapsel zijn compacte contouren bij de pony en zijkanten door Blunt Cutting. De hoogtepunten zijn de gegradueerde achterkant en pony in combinatie met niet gegradueerde en niet verbonden zijpartijen. De Dip-Dye Color-techniek onderstreept de compacte vorm prachtig. Gebruik Point Cutting om de kleur en coupe prachtig te matchen.

STYLING AND TEXTURE

THE SLEEK CITRUS BOB

Maja's styling laat het pop-meets-punk gevoel zien. Breng StyleSign Glamour Whip aan op vochtig haar. Föhn het haar met een ronde borstel sectie voor sectie en creëer een klassieke ronde vorm. Werk de look af met een stijltant. Benadruk de punkachtige pluk met StyleSign Dust Up. Om een volumineuze versie van de look te creëren, gebruik je de wafeltang bij de aanzet tot in de lengtes van slaap tot nek en geef deze secties meer body. Laat een aantal gewafelde secties zichtbaar en finish met StyleSign Dry Boost.