Zoeken

COLOR

CONTEMPORARY CLASHING

Leksi's kleur is opgepept met energie en ziet er bijna synthetisch uit. Gedurfde, levendige, felle kleuren prikkelen de zintuigen. De botsende kleurenblokken van Atomic Red en Psychedelic Pink reflecteren licht, waardoor sprankelende effecten in haar kleurenspel ontstaan. Het contrast met zacht wit geeft het kleurenverhaal een onverwachte wending. Het resultaat is echt polariserend en energiek.Het kleureffect onderstreept de scherpe  contouren en zorg voor een krachtig, rebellerend statement.

LETS GET STARTED

EXISTING SHADE
NATUURHAAR: 6N
VOORGEBLONDEERD: 10N

BLONDEERPROCES VOOR DE UITGROEI NAAR KLEURHOOGTE 10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10V (inwerktijd 10 min)

POP COLORS

ATOMIC RED
Topchic:
30 ml Lotion 3% (10 vol.) + 20 ml 10P + 10 ml 7OO@GK + @Pure Pigments 6 ml Pure Red
PSYCHEDELIC PINK
Elumen:
30 ml Pk@all + 15 ml SV@10 + 3 ml RV@all
OFFBEAT WHITE MAGENTA
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10BS + @Pure Pigments 2 druppels Pure Red

COUPE

MODERN SHAG

Leksi's haarsnit is een opnieuw uitgevonden shag-kapsel uit de jaren '70 met invloeden uit de jaren '80 - energiek en krachtig. De niet verbonden, niet gegradueerde zij- en acherpartijen hebben een compacte en gedurfde vorm. Bij de pony wordt een vierkante graduering bereikt door al het haar recht omhoog te heffen. De contour rond het gezicht is gebogen en verbonden met de zijkanten. De lengtes aan de zijkanten, de achterkant en het korte, gegradueerde kruingebied worden bot geknipt. Gebruik Slice Cutting om het kapsel te finishen en om een lichte verbinding te creëren van boven naar beneden en naar achter. Creëer een stijlvol element bovenop het hoofd om textuur en punkversieringen aan de look te geven met Twisted Scissor Cutting.

STYLING AND TEXTURE

THE MINIMALIST SHAG

Leksi's look is geïnspireerd op de vibes van de jaren '70. Breng StyleSign Smooth Control aan en föhn het haar met een platte borstel. Gebruik een stijltang om het haar perfect te vormen. Breng StyleSign Dust Up aan op de kruinpartij en finish met StyleSign Diamond Gloss. Voor een meer editorial look: maak het volume plat van de kroon tot de oren door een ronde borstel bovenop het haar te plaatsen en de vorm te verzegelen met een föhn. Gebruik een netje om de aanzet plat te drukken, gebruik een haarspray en laat het drogen. Borstel de punten lichtjes terug naar de lengtes en verzegel dit met een stijltang. Laat het haar afkoelen en borstel het uit voor getextureerd volume. Werk met StyleSign Dry Boost om de look te stylen.