Zoeken

COLOR

PRIMARY DUEL

De look van Klaudia is een onverwachte terugkeer naar vereenvoudigde kleuren. De primaire en secundaire kleuren staan voor kracht en vertrouwen. Kleurblokken van Ivy Green en Illusion Blue beginnen van onderaf, waar grafische kleuren harmonieus naast elkaar worden geplaatst. Energy Yellow voegt levendigheid toe, in contrast met de zachte Offbeat White-tint van de kleur op de achtergrond. Dit zorgt voor een pop-meets-punk gevoel.

LETS GET STARTED

EXISTING SHADE
NATUURHAAR: 6N
VOORGEBLONDEERD: 10N

BLONDEERPROCES VOOR DE UITGROEI NAAR KLEURHOOGTE 10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10V (inwerktijd 10 min)

POP COLORS

ILLUSION BLUE
Elumen:
20 ml Bl@all + 10 Tq@all + 10 ml SV@10
IVY GREEN
Elumen:
10 ml BG@7 + 5 ml Tq@all + 5 ml Gn@all
ENERGY YELLOW
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow OFFBEAT WHITE
OFFBEAT WHITE
Colorance:
40 ml Lotion + 20 ml 10BS

COUPE

URBAN STATEMENT

Klaudia's sterke, geometrische vorm weerspiegelt perfect de jaren '80 en wordt beïnvloed door de iconische firefly-coupe uit de jaren '70. De combinatie van sterke geometrische lijnen, scherpe contouren en het punkelement op de kruin zijn de kenmerken van deze look. Blunt Cutting wordt gebruikt om de vorm en scherpe contouren te creëren. Knip het haar korter beginnend aan de linkerkant en langer naar achteren. Bereik een sterke asymmetrie door een scherpe hoek te nemen, beginnend aan de linkerkant naar de rechterkant. Creër een disconnectie bij de nekpartij en de zijkant. Werk met een gelijkmatige graduering om ronde en vierkante vormen te combineren. Gebruik Twisted Scissor Cutting om de punkachtige plukken bij de kruin te creëren. Personaliseer de coupe met Deep Point Cutting om te finishen en de kleur te benadrukken.

STYLING AND TEXTURE

THE POP ART FIREFLY

De kleuren van de jaren '80, gedurfde contouren en een asymmetrische pony zijn de belangrijkste elementen van Klaudia's look. Breng StyleSign Flat Marvel aan en föhn het haar soepel in model met een Vent Brush. Schuin de punten af met een stijltang. Benadruk de kleine punkachtige pluk door te finishen met StyleSign Dust Up. Om de uitgesproken asymmetrische vorm te creëren, gebruik je een miniwafeltang bij de aanzet aan één kant van het oor naar de slaap en aan de andere kant van de nek tot net boven en achter het oor. Gebruik de stijltang om de vorm te definiëren. Finish met StyleSign Magic Finish en StyleSign Dust Up om te spelen met de kleine pluk op de kruin.