Zoeken

COLOR

LIQUID SHINE

Eva’s diepe, verrijkte blauwtinten zijn opgepept met lichtere nuances om verfrissende contrasten te creëren. Meteor Blue is mysterieus en beschouwend, Illusion Blue is speelser, terwijl Sky Azure zomerse vibraties heeft en extreem verfrissend is. Een opvallende halo van Chambray Blue benadrukt de krachtige en levendige focus van dit verhaal. Offbeat White met een zwachtblauwe zweem bij de aanzet creëert een sterk contrast en toont prachtig de kwinkslag bovenop.

LETS GET STARTED

EXISTING SHADE
NATUURHAAR: 6N
VOORGEBLONDEERD: 10N

BLONDEERPROCES VOOR DE AANZET NAAR KLEURHOOGTE 10:
SilkLift Strong

SILVERIZING:
Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10BS (inwerktijd 10min)

 

 

POP COLORS

METEOR BLUE
Colorance:
40 ml Lotion + 10 ml Pastel Indigo + 5 ml 10P + 5 ml 8SB + @Pure Pigments 3 ml Pearl Blue
ILLUSION BLUE
Elumen:
20 ml Bl@all + 10 ml Tq@all + 10 ml SV@10
CHAMBRAY BLUE
Elumen:
20 ml SV@10 + 2 ml Bl@all + 1 ml Tq@all
SKY AZURE
Elumen:
10 ml Clear + 15 ml Tq@all + 5 ml Pk@all
OFFBEAT WHITE BLUE
Colorance:
40 ml Lotion+20 ml 10BS+@PurePigments 2 druppels Pearl Blue

CUT

REMIXED HALO

Eva's coupe is geïnspireerd op het halo-kapsel uit de jaren '60 en is gemixt met enkele punkelementen uit de jaren '70. Het kenmerk van de look is de bolle contour die begin bij de pony en zachtjes en langer naar achter beweegt, in combinatie met de bolronde graduering door Blunt Cutting. Om de look te actualiseren, creëer je een eigenzinnig element in de kruinpartij met Twisten Scissor Cutting. Gebruik Point Cutting om de coupe te finishen. De afgeronde bolle vorm ondersteunt de glanslijn op het oppervlak, waardoor de gebogen vorm van het kapsel perfect wordt onderstreept.

STYLING AND TEXTURE

THE SLEEK BOWL

Eva’s stijl is een gewaagde statement met een gevoel uit de jaren '10/ Breng StyleSign Soft Volumizer aan. Föhn het haar met een middelgrote, ronde borstel waarbij je de buitenste contour naar binnen stylet. Maak de aanzet en lengtes glad met een stijltang. Breng StyleSign Twist Around aan en style de punten rond naar binnen met een middelgrote krultang. Gebruik voor een meer uitgesproken styling een wafeltang om waar nodig aan de onderkant body en volume te creëren. Laat de aanzet bij de slapen onaangeroerd, plat tegen het hoofd. Breng StyleSign Dry Boost aan en style het warrig, in de juiste richting. Benadruk de strijlvolle kwinkslagen met StyleSign Dust Up.