Zoeken

REMIX

THE CREATIVE CONCEPT

Kleur, knip, stijl en textureer.

BEVRIJD JEZELF.
Ontsnap uit je realiteit en heb plezier.
Mix pop met punk. Schud het door elkaar.

DURF. BOTS. REBELLEER.
Haar is jouw vorm van expressie.
Ga voor gedurfde kleuren, scherpe contouren en sterke contrasten.

ZET DE TOEKOMST NAAR JE HAND–
HET IS TIJD VOOR EEN REMIX VAN JE REALITEIT.

GA VOOR GEDURFDE KLEUREN

LET’S CLASH!

De kleuren voor het nieuwe seizoen zijn energiek en fris.
Bold and vivacious brights have a motivating and uplifting effect. Sterke basiselementen worden aangepast met expressieve kleuren voor frisheid en worden naast elkaar gezet voor een ongeregelde kleurenstrijd. De kleurcomposities weerkaatsen en de primaire kleuren van

Energy Yellow, Illusion Blue enAtomic Red,
wat geweldige kleureffecten creëert.

MENGADVIEZEN

COLOR EFFECT

LET’S PLAY!

Ontdek het Optical Pop Effect –
felle kleuren met een popart invloed. Het Color Zoom Creative Team ontwikkelde gedurfde kleurstatements: conflicterende kleuren en tweeledige tinten voor sterke contrasten creëren een nieuwe energie. Grafische kleuren worden harmonieus naast elkaar geplaatst. Glanseffecten en reflecties zorgen voor een rijke, luxueuze uitstraling. Het is een mengeling van verleden, heden en toekomst. Het team gebruikte kleurelementen uit verschillende decennia en maakte er een remix van: color-blocks, dip-dyes, lichtere aanzet, fading en graduering van kleur. Het resultaat zijn verfriddende, energieke looks. Het team is geïnspireerd door contrasten van popart en grafisch minimalisme. Ze mengden gedurfde kleuren met vertrouwen om optische effecten te bereiken. Echte primaire kleuren en intense kleurparen maken een krachtig statement en springen eruit bij lichtere kleurhoogtes. Het 'konijnenbont effect' voegt een optische kwinkslag toe - lichtere aanzet in tinten van Offbeat White met een fel kleureffect.

 

 

 

REMIXED CUTS

LET’S REINVENT!

De coupes zijn allemaal opnieuw uitgevonden klassiekers - vertrouwde vormen die opnieuw zijn bewerkt en gecombineerd.

De vormen zijn gedurfd en grafisch, omkaderd met scherpe contouren. Het Color Zoom Creative Team creëerde nieuwe silhouetten door niet verbonden elementen te gebruiken op vierkante en ronde vormen.

ONTDEK DE COUPE TEASER

MINIMALISTIC STYLING

LET’S GET STARTED!

De styling draait helemaal om grafisch minimalisme - scherpe contouren met een zeer minimalistisch gevoel. Opvallende finishes stralen een positieve energie uit. De gedurfde, grafische vormen zijn op maat gemaakt om zich van dag tot nacht aan te passen met een subtiele, wisselende glans. Ze bieden levendige, kleurveranderende effecten op het oppervlak. Een glanzende en verfijnde glans geeft het haar een tastbare aantrekkingskracht.

 

 

START THE REMIX!

Ontdek hoe je de kleuren, knipcreaties en stijlen van Color Zoom '19 Collection kan bereiken.

EVA

STRONG COLORS WITH HIGH GLOSS BRILLIANCE

 • COLOR

  LIQUID SHINE

  Eva’s diepe, verrijkte blauwtinten zijn opgepept met lichtere nuances om verfrissende contrasten te creëren. Meteor Blue is mysterieus en beschouwend, Illusion Blue is speelser, terwijl Sky Azure zomerse vibraties heeft en extreem verfrissend is. Een opvallende halo van Chambray Blue benadrukt de krachtige en levendige focus van dit verhaal. Offbeat White met een zwachtblauwe zweem bij de aanzet creëert een sterk contrast en toont prachtig de kwinkslag bovenop.

 • LETS GET STARTED

  EXISTING SHADE
  NATUURHAAR: 6N
  VOORGEBLONDEERD: 10N

  BLONDEERPROCES VOOR DE AANZET NAAR KLEURHOOGTE 10:
  SilkLift Strong

  SILVERIZING:
  Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10BS (inwerktijd 10min)

   

   

 • POP COLORS

  METEOR BLUE
  Colorance:
  40 ml Lotion + 10 ml Pastel Indigo + 5 ml 10P + 5 ml 8SB + @Pure Pigments 3 ml Pearl Blue
  ILLUSION BLUE
  Elumen:
  20 ml Bl@all + 10 ml Tq@all + 10 ml SV@10
  CHAMBRAY BLUE
  Elumen:
  20 ml SV@10 + 2 ml Bl@all + 1 ml Tq@all
  SKY AZURE
  Elumen:
  10 ml Clear + 15 ml Tq@all + 5 ml Pk@all
  OFFBEAT WHITE BLUE
  Colorance:
  40 ml Lotion+20 ml 10BS+@PurePigments 2 druppels Pearl Blue
 • CUT

  REMIXED HALO

  Eva's coupe is geïnspireerd op het halo-kapsel uit de jaren '60 en is gemixt met enkele punkelementen uit de jaren '70. Het kenmerk van de look is de bolle contour die begin bij de pony en zachtjes en langer naar achter beweegt, in combinatie met de bolronde graduering door Blunt Cutting. Om de look te actualiseren, creëer je een eigenzinnig element in de kruinpartij met Twisten Scissor Cutting. Gebruik Point Cutting om de coupe te finishen. De afgeronde bolle vorm ondersteunt de glanslijn op het oppervlak, waardoor de gebogen vorm van het kapsel perfect wordt onderstreept.

 • STYLING AND TEXTURE

  THE SLEEK BOWL

  Eva’s stijl is een gewaagde statement met een gevoel uit de jaren '10/ Breng StyleSign Soft Volumizer aan. Föhn het haar met een middelgrote, ronde borstel waarbij je de buitenste contour naar binnen stylet. Maak de aanzet en lengtes glad met een stijltang. Breng StyleSign Twist Around aan en style de punten rond naar binnen met een middelgrote krultang. Gebruik voor een meer uitgesproken styling een wafeltang om waar nodig aan de onderkant body en volume te creëren. Laat de aanzet bij de slapen onaangeroerd, plat tegen het hoofd. Breng StyleSign Dry Boost aan en style het warrig, in de juiste richting. Benadruk de strijlvolle kwinkslagen met StyleSign Dust Up.

GWEN

BRIGHT COLORS CREATE AN OPTICAL POP

 • KLEUR

  REDEFINED CAMOUFLAGE

  Voor Gwens kleurstatement zijn stoere, zuivere kleuren gebaseerd op de militaire mode. Ivy Green gemengd met Avocado en een flits van Energy Yellow creëren een krachtig verhaal dat voelt als nieuwe stedelijke camouflage. De lichtere aanzet met Punchy Lime brengt deze kleurharmonie op een hoger niveau en creëert een levendig, stimulerend effect.

 • LETS GET STARTED

  EXISTING SHADE
  NATUURHAAR: 4N
  NATUURHAAR: 4N

  BLONDEERPROCES NAAR KLEURHOOGTE 9:
  SilkLift Strong

  SILVERIZING:
  Colorance: 20 ml Lotion + 5 ml 10P + 5 ml 10BA (inwerktijd 10 min)

 • POP COLORS

  AVOCADO
  Elumen:
  10 ml Lotion BG@6 + 10 ml Gn@all + 5 ml YY@all
  PUNCHY LIME
  Elumen:
  30 ml YY@all + 1 ml Gn@all
  IVY GREEN
  Elumen:
  10 ml BG@7 + 5 ml Tq@all + 5 ml Gn@all
  ENERGY YELLOW
  Colorance:
  40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow
 • CUT

  PLAYFUL BOB

  Gwens opnieuw uitgevonden vorm wordt beïnvloed door de iconische bob uit de jaren '60. de kenmerken van deze coupe zijn compacte contouren bij de pony en zijpartijen in combinatie met een verborgen undercut aan de achterkant gecreëerd met Blunt Cutting. De pony wordt bot gesneden met horizontale secties voor een compacte basislengte. de zijpartijen zijn aan de achterkant en pony niet verbonden en zonder enige graduereing. Het niet verbonden bovenste gedeelte wordt geknipt door Deep Point Cutting. Het stijlvolle detail bij de kruin geeft de klassieke bob een nieuw gevoel: sterk, maar speels. Deze coupe is de perfecte basis om het kleureffect te laten zien. 

 • STYLING AND TEXTURE

  THE BOX BOB REDUX

  De styling van Gwen is klassiek en zuiver om deze verscheidenheid aan verbazingwekkende citrusgroene en gele tinten in het haar te laten zien. breng de StyleSign Smooth Control aan en föhn het haar sectie voor sectie met een kleine, platte borstel. Werk met eens tijltang om de punten naar binnen te stylen en een ronde vorm te creëren. Finish met StyleSign Naturally Full. Om de look te verfraaien en meer volume te geven, gebruik je een miniwafeltang op de aanzet en de lengtes vanaf de slapen naar beneden. Houd de kruin plat. Gebruik StyleSign Unlimitor om meer volume op de gewafelde secties te creëren en het stijlvolle punkachtige element te accentueren.

KLAUDIA

LIVELY TONES AND PUNK QUIRKS SPICE UP REALITY

 • COLOR

  PRIMARY DUEL

  De look van Klaudia is een onverwachte terugkeer naar vereenvoudigde kleuren. De primaire en secundaire kleuren staan voor kracht en vertrouwen. Kleurblokken van Ivy Green en Illusion Blue beginnen van onderaf, waar grafische kleuren harmonieus naast elkaar worden geplaatst. Energy Yellow voegt levendigheid toe, in contrast met de zachte Offbeat White-tint van de kleur op de achtergrond. Dit zorgt voor een pop-meets-punk gevoel.

 • LETS GET STARTED

  EXISTING SHADE
  NATUURHAAR: 6N
  VOORGEBLONDEERD: 10N

  BLONDEERPROCES VOOR DE UITGROEI NAAR KLEURHOOGTE 10:
  SilkLift Strong

  SILVERIZING:
  Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10V (inwerktijd 10 min)

 • POP COLORS

  ILLUSION BLUE
  Elumen:
  20 ml Bl@all + 10 Tq@all + 10 ml SV@10
  IVY GREEN
  Elumen:
  10 ml BG@7 + 5 ml Tq@all + 5 ml Gn@all
  ENERGY YELLOW
  Colorance:
  40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow OFFBEAT WHITE
  OFFBEAT WHITE
  Colorance:
  40 ml Lotion + 20 ml 10BS
 • COUPE

  URBAN STATEMENT

  Klaudia's sterke, geometrische vorm weerspiegelt perfect de jaren '80 en wordt beïnvloed door de iconische firefly-coupe uit de jaren '70. De combinatie van sterke geometrische lijnen, scherpe contouren en het punkelement op de kruin zijn de kenmerken van deze look. Blunt Cutting wordt gebruikt om de vorm en scherpe contouren te creëren. Knip het haar korter beginnend aan de linkerkant en langer naar achteren. Bereik een sterke asymmetrie door een scherpe hoek te nemen, beginnend aan de linkerkant naar de rechterkant. Creër een disconnectie bij de nekpartij en de zijkant. Werk met een gelijkmatige graduering om ronde en vierkante vormen te combineren. Gebruik Twisted Scissor Cutting om de punkachtige plukken bij de kruin te creëren. Personaliseer de coupe met Deep Point Cutting om te finishen en de kleur te benadrukken.

 • STYLING AND TEXTURE

  THE POP ART FIREFLY

  De kleuren van de jaren '80, gedurfde contouren en een asymmetrische pony zijn de belangrijkste elementen van Klaudia's look. Breng StyleSign Flat Marvel aan en föhn het haar soepel in model met een Vent Brush. Schuin de punten af met een stijltang. Benadruk de kleine punkachtige pluk door te finishen met StyleSign Dust Up. Om de uitgesproken asymmetrische vorm te creëren, gebruik je een miniwafeltang bij de aanzet aan één kant van het oor naar de slaap en aan de andere kant van de nek tot net boven en achter het oor. Gebruik de stijltang om de vorm te definiëren. Finish met StyleSign Magic Finish en StyleSign Dust Up om te spelen met de kleine pluk op de kruin.

NATIELE

A MASH-UP OF PAST, PRESENT AND FUTURE

 • COLOR

  BRIGHT & BOLD

  Intense contrasten komen voort uit de dualiteit van Psychedelic Pink en Mystic Violet. De blokken van intensieve, levendige kleuren creëren een gedurfde, elektrische stijl in de frisse kleurencombinatie van Natiele. Het gradueren van kleuren verbetert de vorm en wordt onverwacht verfijnd in deze combinatie. Deze energieke kleuren geven een verfijnd gevoel en vormen een statement.

 • LETS GET STARTED

  EXISTING SHADE
  NATUURHAAR: 4N
  NATUURHAAR: 4N

  BLONDEERPROCES NAAR KLEURHOOGTE 9-10:
  SilkLift Strong

  SILVERIZING:
  Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10P (inwerktijd10 min)

 • POP COLORS

  PSYCHEDELIC PINK
  Elumen:
  30 ml Pk@all + 15 ml SV@10 + 3 ml RV@all
  MYSTIC VIOLET
  Topchic:
  25 ml Lotion 6% (20 vol.) + 10 ml 10V + 10 ml 8SB + 5 ml 5VV MAX + @Pure Pigments 1 ml Pure Violet
 • COUPE

  FLATTOP REINVENTED

  Natieles stijl is een interpretatie van een flattop uit de jaren '80. De new wave beweging uit de jaren '80 ontmoet vroege hiphop. De belangrijkste elementen van dit kapsel zijn de sterke vierkante vorm van de flattop in combinatie met de asymmetrische vorm bovenop het hoofd. Bepaal de lengte aan de zijkanten en knip een vierkante vorm. verbind de sectie bovenaan met de zij-en neksecties volgens het asymmetrische idee. Bereid de lengte voor met je schaar. Werk met schaar-over-kam om de specifieke asymmetrische vorm bovenop het hoofd te knippen. Na het föhnen, verfijn je de vorm met de tondeuse of weer met de schaar-over-kam-techniek.

 • STYLING AND TEXTURE

  THE ASYMMETRIC FLATTOP

  Natieles stijl is geïnspireerd op de new wave en de vroege hiphopstijl van de jaren '80 - gedurfd met een geometrische vorm. Maak naar wens een scheiding en kam het haar door met een afrokam. Breng StyleSign Big Finish aan, gebruik een netje om een vorm te creëren en door het met een diffuser. Gebruik gesneden karton om een scherpere versie van de look te maken. Kam het haar no een keer uit met een afrokam, vorm het en oud de vorm vast met het gesneden karton. Breng StyleSign Sprsyer aan en droog het met een diffuser om de vorm te verzegelen.

MAJA

BOLD COLORS, SHARPLY OUTLINED

 • COLOR

  ZESTY PUNCH

  Het is een emotioneel spel van Energy Yellow en Punchy Lime. De pittige tint van Punchy Lime  benadrukt de kracht van Maja's kleurstelling. Energieke limoentinten geven frisheid aan het Offbeat White met een zachte tint van geel om een verfrissende, gelukkige stemming te creëren. De dip-dye met Puncy Lime en Avocado accentueert de compacte vorm en in combinatie met de lichtere aanzet bij de kruin, springt de stijlvolle pluk er nog meer uit.

 • LETS GET STARTED

  BESTAANDE UITGROEI: 
  NATUURHAAR: 7N
  VOORGEBLONDEERD: 10N

  BLONDEERPROCES VOOR DE UITGROEI NAAR KLEURHOOGTE 10:
  SilkLift Gentle

  SILVERIZING:
  Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml ICY (inwerktijd 5 min)

 • POP COLORS

  ENERGY YELLOW
  Colorance:
  40 ml Lotion + 20 ml 10G + @Pure Pigments 6 ml Pure Yellow
  AVOCADO
  Elumen:
  10 ml BG@6 + 10 ml Gn@all + 5 ml YY@all
  PUNCHY LIME
  Elumen:
  30 ml YY@ll + 1 ml Gn@all
  OFFBEAT WHITE YELLOW
  Colorance:
  40 ml Lotion + 20 ml 10BS + @Pure Pigments 4 druppels Pure Yellow
 • COUPE

  PUNK, QUIRKY BOB

  Maja's opnieuw uitgevonden klassieke vorm in combinatie met het speelse, eigenzinnige element bij de kruin creëert deze moderne variant van een lange bob. Een driehoekige bobvorm geeft de look een moderne uitstraling. De kenmerken van dit kapsel zijn compacte contouren bij de pony en zijkanten door Blunt Cutting. De hoogtepunten zijn de gegradueerde achterkant en pony in combinatie met niet gegradueerde en niet verbonden zijpartijen. De Dip-Dye Color-techniek onderstreept de compacte vorm prachtig. Gebruik Point Cutting om de kleur en coupe prachtig te matchen.

 • STYLING AND TEXTURE

  THE SLEEK CITRUS BOB

  Maja's styling laat het pop-meets-punk gevoel zien. Breng StyleSign Glamour Whip aan op vochtig haar. Föhn het haar met een ronde borstel sectie voor sectie en creëer een klassieke ronde vorm. Werk de look af met een stijltant. Benadruk de punkachtige pluk met StyleSign Dust Up. Om een volumineuze versie van de look te creëren, gebruik je de wafeltang bij de aanzet tot in de lengtes van slaap tot nek en geef deze secties meer body. Laat een aantal gewafelde secties zichtbaar en finish met StyleSign Dry Boost.

LEKSI

A COLOR MISMATCH FOR A POWERFUL LOOK

 • COLOR

  CONTEMPORARY CLASHING

  Leksi's kleur is opgepept met energie en ziet er bijna synthetisch uit. Gedurfde, levendige, felle kleuren prikkelen de zintuigen. De botsende kleurenblokken van Atomic Red en Psychedelic Pink reflecteren licht, waardoor sprankelende effecten in haar kleurenspel ontstaan. Het contrast met zacht wit geeft het kleurenverhaal een onverwachte wending. Het resultaat is echt polariserend en energiek.Het kleureffect onderstreept de scherpe  contouren en zorg voor een krachtig, rebellerend statement.

 • LETS GET STARTED

  EXISTING SHADE
  NATUURHAAR: 6N
  VOORGEBLONDEERD: 10N

  BLONDEERPROCES VOOR DE UITGROEI NAAR KLEURHOOGTE 10:
  SilkLift Strong

  SILVERIZING:
  Colorance: 20 ml Lotion + 10 ml 10V (inwerktijd 10 min)

 • POP COLORS

  ATOMIC RED
  Topchic:
  30 ml Lotion 3% (10 vol.) + 20 ml 10P + 10 ml 7OO@GK + @Pure Pigments 6 ml Pure Red
  PSYCHEDELIC PINK
  Elumen:
  30 ml Pk@all + 15 ml SV@10 + 3 ml RV@all
  OFFBEAT WHITE MAGENTA
  Colorance:
  40 ml Lotion + 20 ml 10BS + @Pure Pigments 2 druppels Pure Red
 • COUPE

  MODERN SHAG

  Leksi's haarsnit is een opnieuw uitgevonden shag-kapsel uit de jaren '70 met invloeden uit de jaren '80 - energiek en krachtig. De niet verbonden, niet gegradueerde zij- en acherpartijen hebben een compacte en gedurfde vorm. Bij de pony wordt een vierkante graduering bereikt door al het haar recht omhoog te heffen. De contour rond het gezicht is gebogen en verbonden met de zijkanten. De lengtes aan de zijkanten, de achterkant en het korte, gegradueerde kruingebied worden bot geknipt. Gebruik Slice Cutting om het kapsel te finishen en om een lichte verbinding te creëren van boven naar beneden en naar achter. Creëer een stijlvol element bovenop het hoofd om textuur en punkversieringen aan de look te geven met Twisted Scissor Cutting.

 • STYLING AND TEXTURE

  THE MINIMALIST SHAG

  Leksi's look is geïnspireerd op de vibes van de jaren '70. Breng StyleSign Smooth Control aan en föhn het haar met een platte borstel. Gebruik een stijltang om het haar perfect te vormen. Breng StyleSign Dust Up aan op de kruinpartij en finish met StyleSign Diamond Gloss. Voor een meer editorial look: maak het volume plat van de kroon tot de oren door een ronde borstel bovenop het haar te plaatsen en de vorm te verzegelen met een föhn. Gebruik een netje om de aanzet plat te drukken, gebruik een haarspray en laat het drogen. Borstel de punten lichtjes terug naar de lengtes en verzegel dit met een stijltang. Laat het haar afkoelen en borstel het uit voor getextureerd volume. Werk met StyleSign Dry Boost om de look te stylen.

Color Zoom Seminars

Ontdek de Mix Aanbevelingen en Goldwell’s portfolio


KLEUREN, RECEPTEN EN PRODUCTEN

Download de App om de Color Zoom Technique Heads in 3D te zien

EDUCATION PLUS APP