Zoeken

ELEMENTAL

COLOR ZOOM ‘18

ELEMENTAL
CREATIVITEIT IN ZIJN MEEST PURE VORM.

Technologieën omgeven ons en drijven ons voort, terwijl ze ons gelijktijdig aanmoedigen om terug te keren naar onze eigen identiteit, naar ons elementaire zelf.
Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe energie.

#GETELEMENTAL

Ton-sur-ton tinten spelen met contrasterende kleuren. Moderne, minimalistische vormen hebben een oorspronkelijk, ruw randje. Luchtige, handgemaakte vormen brengen een progressieve, futuristische styling tot leven.

Verbind technologie met creativiteit en keer terug naar de oorsprong.

Looks

MINERAL COLORS

Aardetinten en pastelnuances gaan samen met een luchtige helderheid. Natuurlijke kleuren, gecombineerd met moderne, door technologie beïnvloede kleuren.

COLOR EFFECT

Het Color Zoom ’18 Creative Team heeft de fijne structuren van mineralen geïnterpreteerd en vertaald naar haarkleuren om een speciaal kleureffect te creëren – het Mineral Effect.

CUT ATTITUDE

Rauwheid ontmoet verfijndheid. Minimaal ontmoet maximaal. Ambachtelijke vormen brengen een futuristische styling tot leven.

ELEMENTAL STYLING

De belangrijkste textuur- en stylingkenmerken in de ELEMENTAL Collectie zijn hetrauwe en ongepolijste in elke look.

MAISIE

Door kleuren in lagen aan te brengen en te filteren, wordt er een gevoel van transparantie gecreëerd. Zachte en rafelige randen. De combinatie van beide creëert het effect van een zachte textuur met een rauw, handgemaakt gevoel.

AFBEELDING GALERIJ 

AVA

Koele en warme tinten geven Ava's kleur karakter. Getextureerde lagen met zachte, lange zijkanten en pony,

AFBEELDING GALERIJ

RANIYA

De terugkeer van kleuren naar de oorsprong en een stap naar koele mineraal tinten zijn de basis voor Raniya’s Mineral Effect. Rafelige randen breken de fundamentele lijnen op om futuristische minimalisme over te dragen.


AFBEELDING GALERIJ

LEA SOPHIE

De kleuren worden gedomineerd door Lavender Quartz met fijne structuren van Azurite en Spessartine. Nieuw modern wordt gecreëerd met Twisted Scissor Cutting en Twisted Razor Cutting.


AFBEELDING GALERIJ 

PATRICIA

Een schitterende maar gedempte glans gemengd met koele zachtheid verbetert de moderne eenvoud van deze herboren bob.

AFBEELDING GALERIJ 

KEA

Ton-sur-ton tinten contrasteren met koele en warme lichte tinten die een poederige glans creëren. Het totale karakter van deze look is puur en handgemaakt.


AFBEELDING GALERIJ

 

 

 Mengen van aanbevelingen en producten

Mengen van aanbevelingen