IN•FLUX

HET CONCEPT

Color, cut, styling en textuur.

Modetrends ontwikkelen zich van jaar tot jaar, bouwen verder op elkaar, versterken elkaar over en weer, veranderen van karakter – maar worden altijd getypeerd door designelementen van kleur, coupe, styling en textuur. Dit zijn de elementen waarin de modelooks verschillen en die elke collectie uniek maken. Color Zoom is gebaseerd op modetrends en gebruikt deze trends ook als inspiratiebron.

Deze collectie toont de designelementen in het haar met Iridescent Colors, zelfbewuste coupes en vormen met expressieve stijlen en texturen.

Laat je meevoeren met de stroom, ontdek de duisternis, laat de Iridescent Colors stralen en ontdek jouw IN•FLUX look.


COLOR

HET IRIDESCENT EFFECT - HET MYSTIEKE KLEURGEHEIM ACHTER EEN VLOEIEND KLEURENSPEL.


De interactie van donkere, mystieke achtergrondkleuren en intensieve nuances vol aantrekkingskracht creëert het Iridescent Effect – het kleurstatement van de IN•FLUX Collection. Het Iridescent Effect ontstaat door aanzetschaduwen en donkere ondertonen met dynamische, excentrieke kleuren in het haaroppervlak. De mystieke achtergrond is het perfecte platform om de levendige Iridescent Colors in het haaroppervlak te tonen. Tegelijkertijd creëren de aanzetschaduwen diepte en onderstrepen de donkere contouren de omlijsting – terwijl de glanzende kleuren de structuur van de coupe ondersteunen.

 De Iridescent Colors worden opgebracht op afzonderlijke secties door intuïtieve en creatieve Handpainting. Je kunt vlakke of zachte Iridescent Effects creëren: laat de kleuren naadloos in elkaar overlopen of plaats ze iets verspringend naast elkaar. Het kleurmengsel beïnvloedt de intensiteit van de Iridescent Colors en daarmee ook het Iridescent Effect. 

 

 

 

 

 

 

PLAY VIDEO

CUT

KNIP KRACHTIGE SILHOUETTEN

We creëren een dynamische, naadloze eenheid door verschillende vormen en lengtes te combineren in een coupe.

Een kenmerkende vorm in de IN•FLUX Collection is de driehoek. Driehoeken zijn herkenbaar in alle pony's: ze worden benadrukt door verschillende lengtes in concave (holle) contouren en zijn niet verbonden met de zijkanten.

In contrast daarmee is de vorm van de nekpartij convex (bol). Blunt Cutting in combinatie met de Dark Background ondersteunt de strenge contouren van de cut. Werk parallel met de vorm van het hoofd om een vloeiende, ronde graduatie te creëren. Overliggende lagen, zoals fijne lokken en partijen, worden ingezet om de coupe te verzachten. De niet verbonden partijen bovenop en de fijne lokken aan de zij- en achterkant brengen een vloeiende beweging in het haar. De overgang van kort naar lang haar is een andere manier om beweging te creëren. Gebruik Back Hand Slice Cutting om de korte en lange elementen met elkaar te verbinden. Met (Deep) Point Cutting en (Deep) Slice Cutting kun je zachtheid creëren en het volume verminderen.

STYLING EN TEXTUUR

VLOEIENDE STYLING EN TEXTUUR

Alle looks zijn gestyled met een vlakke aanzet en gladheid in de totale vorm om beweging te creëren en het Iridescent Effect te benadrukken. Basis voor alle styling is een middenscheiding. Voor stylingvariaties hebben de looks van de IN•FLUX Collection zachte golven of een ruwe textuur, die de aanzetschaduwen nog sterker ondersteunen en het multicolor effect van het kleurenspel veranderen. Getextureerde silhouetten contrasteren met dansende, fijne lokken. Ze onderstrepen de coupe van elke look en laten in elke stijl perfect het Iridescent Effect zien. Om de gezichtscontouren te accentueren, worden de looks in het gezicht gestyled of eruit geföhnd. Een speciaal stylingeffect kan worden gebruikt bij de driehoekige pony's. Door deze met veel beweging te stylen, openen ze het gezicht en geven ze meer dynamiek aan de totale look.

 

 

 

 

Collection Highlights

Het Iridescent Effect –  het mystieke kleurgeheim achter een vloeiend kleurenspel.

De interactie van donkere, mystieke achtergrondkleuren en intensieve nuances vol aantrekkingskracht creëert het Iridescent Effect – het kleurstatement van de IN•FLUX Collection. Het Iridescent Effect ontstaat door aanzetschaduwen en donkere ondertonen met dynamische, excentrieke kleuren in het haaroppervlak. De mystieke achtergrond is het perfecte platform om de levendige Iridescent Colors in het haaroppervlak te tonen. Tegelijkertijd creëren de aanzetschaduwen diepte en onderstrepen de donkere contouren de omlijsting – terwijl de glanzende kleuren de structuur van de coupe ondersteunen.

IRIDESCENT BLAUW, GOUD EN VIOLET.

EEN PSYCHEDELIC OPPERVLAK - ALS OLIE OP WATER.

 • COLOR

  Alina’s Iridescent Effect is gecreëerd met de nuances Electric Violet, Azure Blue en Pale Grey die in elkaar vloeien tegen een Noir Blue achtergrond. De aanzetschaduw is het belangrijkste element in deze kleurtechniek en creëert contour en diepte. Accenten van Acid Gold omlijnen de pony en versmelten in Azure Blue, waardoor een geheimzinnige sfeer ontstaat. De combinatie van alle Iridescent Colors onderstrepen de vorm van de coupe perfect.

   

   

 • KLEUR

  BESTAANDE KLEUR: 
  Natuurhaar
  Uitgroei: 5NA
  Lengtes en punten: 5NA

  ONTKLEURIPROCES VOOR DE IRIDESCENT COLORS TOT KLEURHOOGTE 9–10:
  SilkLift Strong: 35 ml Conditioning Cream Developer 9% (30 vol.)
  + 1 maatlepel High Performance Lightener
  + 3 pompjes Intensive Conditioning Serum Concentrate

 • Kleur

  SILVERIZING:
  Colorance: 20ml Lotion + 10ml 10V (inwerktijd time 10min)

  AANZETSCHADUW/DARK BACKGROUND:
  Noir Blue
  Topchic: 40ml Lotion 6% (20 vol.) + 25ml 8SB + 5ml 2A + 10ml A-Mix

 • COLOR

  IRIDESCENT KLEUREN:
  Electric Violet
  Elumen: 7ml Pk@all + 3ml Tq@all + 10ml SV@10
  Acid Gold
  Elumen: 25ml YY@all + 5ml AB@9
  Pale Grey
  Elumen: 1ml AN@5 + 5ml SV@10 + 20ml SB@10
  Azure Blue
  Elumen: 11ml Tq@all + 1ml NB@5 + 5ml Bl@all

 • KNIPPEN EN STYLEN

   Een combinatie van een korte undercut en een gestructureerde sectie met overliggende lagen bovenop. Alina’s coupe is gebaseerd op een convexe nekpartij met een heldere contour en krachtige omtrekken. Maak de lengte korter met Block Graduation om onder de afgeronde driehoekvorm te creëren. Parallel hieraan is er beweging in de sectie bovenop. Knip de onverbonden ponysectie met Point Cutting om deze vorm te creëren. Gebruik Deep Slice Cutting om volume te verminderen en creëer een getextureerd oppervlak waardoor het haar beweegt bij elke stap.

   

   

   

   

   

   

 • TEXTUUR EN STYLE

  VLOEIENDE ZACHTHEID IN HET GEZICHT 
  Alina’s stijl omlijst perfect haar gezicht en toont het Iridescent Effect op zijn best. Om deze vloeiende zachtheid te bereiken, verdeel je StyleSign Power Whip in het haar. Föhn het haar glad met een kleine Paddle Brush vanaf de rechterzijde over het gezicht. Geef dan de stijl vorm met een straightener. Gebruik StyleSign Sprayer voor intensieve glans flexibele versteviging.

   

   

   

   

FLUID BEIGE, GREY, PINK

VLOEIEND KLEURENSPEL DOOR LAGEN.

 • Kleur

  Ida Maries Iridescent Effect benadrukt de geometrische effecten van de coupe en werkt als sterk contrast met de sluier van haar ronde bob. De reflectie van Acid Gold en Light Pink tegen Pale Grey is een kleurencombinatie die zorgt voor beweging. De contouren worden gedefinieerd en de beide vormen worden van elkaar afgescheiden. Zo ontstaat een stroming in vorm en kleur.

   

   

   

 • Kleur

  BESTAANDE KLEUR:
  Uitgroei: 7NA
  Lengtes en punten: 9N/10N (pre-lightened)

  AANZET SCHADUW:
  Topchic: 40ml Lotion 6% (20 vol.) + 30ml 8N@GB + 10ml 8N@BS

 • Kleur

  DARK BACKGROUND:
  Opal Beige
  Colorance: 60ml Lotion + 20ml 9BA + 10ml 7RB
  Pale Grey
  Elumen: 1ml AN@5 + 5ml SV@10 + 20ml SB@10
  Mauvy Pink
  Elumen: 3ml Pk@all + 8ml GB@9 +12ml NB@10
  Acid Gold
  Elumen: 25ml YY@all + 5ml AB@9

 • KNIPPEN EN STYLEN

   HET CREËREN VAN BEWEGING MET GELAAGDHEID

  Deze moderne coupe met een gelaagdheid in de bovenpartij geeft beweging aan het haar. De ronde bob heeft een krachtige, ronde omtrek die contrasteert met de gestructureerde sluier bovenop. Gebruik Blunt Cutting om de convexe contouren en graduatie binnenin te creëren. Ondersteun de vorm van de coupe met Step Cutting om lengte en volume te verminderen en tegelijkertijd een veerachtige structuur te creëren in het dekhaar. Sluit af met (Deep) Slice Cutting om de convexe ronde bobvorm te verzachten en het Iridescent Effect te verbeteren.

   

   

   

   

 • TEXTURE AND STYLE

  VAN STRUCTUUR NAAR BEWEGING


  Deze stijl wordt gekenmerkt door gestructureerde lokken in de bovenpartij en een gladde contour in het onderste gedeelte. Om deze contrasterende look te bereiken, verdeel je StyleSign Smooth Control in het haar. Föhn het haar in vorm met een Paddle Brush. Gebruik een middelgrote straightener om zacht getextureerde golven te creëren in de lengtes en punten van het dekhaar. Structureer de golven met StyleSign Texturizer voor een matte glans.

   

   

BLACK PLUM, PINK AND VIOLET MOVING FREELY

EEN DYNAMISCH KLEURENSPECTRUM VAN ZACHT NAAR LICHT.

 • Kleur

  Julies Black Plum achtergrond heeft een subtiel, violetrood karakter en geeft de Iridescent Colors alle ruimte om zich verder te bewegen over de lange lokken met een zacht, multidimensionaal verloop. Mauvy Pink contrasteert met Acid Gold en voegt een uniek visueel effect toe dat beweegt tussen vast en vloeiend. Acid Gold tegenover Electric Violet verandert het dynamische kleurenspectrum van diep naar licht en van krachtig naar zacht.

   

   

   

   

 • COLOR

  BESTAANDE KLEUR:
  Natuurhaar
  Uitgroei: 6N
  Lengtes en punten: 7N (naturally lightened)

  ONTKLEURPROCES VOOR DE IRIDESCENT COLORS NAAR KLEURHOOGTE 9–10:
  SilkLift Control Ash: 35 ml Conditioning Cream Developer 6% (20 vol.)
  + 1 maatlepel High Performance Lightener + 3 pompjes Stabilizer

  AANZETSCHADUW:
  Black Plum
  Topchic: 30ml Lotion 3% (10 vol.) + 10ml 3VV MAX + 15ml 6VV MAX
  + 5ml P-Mix

 • COLOR

  DARK BACKGROUND:
  Black Plum
  Topchic: 30ml Lotion 9% (30 vol.) + 10ml 3VV MAX + 15ml 6VV MAX
  + 5ml P Mix

  IRIDESCENT KLEUREN:
  Mauvy Pink
  Elumen: 3ml Pk@all + 8ml GB@9 + 12ml NB@10
  Electric Violet
  Elumen: 7ml Pk@all + 3ml Tq@all + 10ml SV@10
  Acid Gold
  Elumen: 25ml YY@all + 5ml AB

 • KNIPPEN EN STYLEN

  MICRO PONY IN CONTRAST MET LANGE LOKKEN


  Julies stijl is een interpretatie van een moderne mat. De belangrijkste elementen van deze coupe zijn de extra korte driehoekige pony in contrast met de lange dunne lokken en de concave nekpartij. Het haar is compleet gegradueerd is om een convexe vorm te creëren. De gelijkmatige graduatie boven de gedeeltes rond de oren wordt geknipt met Point Cutting en verbonden met de lange zijden met Back Hand Slice Cutting. Geef de coupe contour door Deep Slice Cutting te combineren met Deep Point Cutting. Zo creëer je een vloeiende textuur tot in de punten en een gestructureerd oppervlak met een rauwe uitstraling.

 • TEXTUUR EN STYLE

  VLOEIENDE LOKKEN OMLIJSTEN HET GEZICHT

  Een zeer korte pony in combinatie met een vlakke aanzet en lange lokken opzij – een perfecte stijl om een expressief en zelfbewust gezicht te benadrukken. Verdeel een kleine hoeveelheid StyleSign Flat Marvel in het haar. Föhn het in model met een smalle Paddle Brush zonder volume te creëren. Creëer textuur in de zijkanten en de pony met je vingers en StyleSign Showcaser. Draai de dunne lokken naar het gezicht.

   

   

   

Color Zoom Seminars

  Ontdek de Collectie handleiding

COLLECTION MANUAL

Zie de Color Zoom heads in 3D!

AUGMENTED APP