COLOR ZOOM ’17

IN·FLUX

Over Color Zoom

Welkom bij de haute couture van hairstyling.

Verrassende mode ontmoet verbluffend haar – dat is Color Zoom. Centraal staat de Color Zoom Collection. Ontwikkeld door het Color Zoom Master Team en de internationale winnaars van de Color Zoom Challenge.

MEER INFO

Collectie

IN·FLUX


Energie stroomt. Vormen vloeien. Kleuren verlopen. Dit is schoonheid in beweging. Donkere, elegante kleuren smelten samen met mysterieuze schaduwen, waardoor een nieuw kleurenspel in het haar ontstaat. Vorm en kleur werken naadloos samen e creëren haarmode zonder begin of eind. De sfeer herinnert aan een diepe schemering – een steeds terugkomende fusie van licht en donker, van schittering en schaduw.

MEER INFO

Creative Team

Color Zoom ’17 Creative Team

De jaarlijkse Goldwell Color Zoom Collectie is gecreërd door de Global Color Zoom winnaars in samenwerking met het Creative Master Team. Leer de gepassioneerde stylisten hier kennen.

MEER INFO

Education

Made to inspire.

Je kunt geen enkele haarmode collectie met succes verhalen naar je salon zonder de juist educatie.

MEER INFO

Collection Manual

The complete Color Zoom ‘17 Collection Manual


 Vind de complete Color Zoom ´17 Collection Manual als flipboek en als download. Ontdek ook de Augmented App met de Collection Manual. Open de Augmented App, focus je smartphone camera op de Collection Manual pagina´s en zie de techniekhoofden in 3D.

MEER INFO

GOLDWELL EDUCATION PLUS APP

Gebruik Augmented Reality om de Color Zoom techniekhoofden te zien in 3D!


 Jij werkt op het hoogste niveau – wij geven je hiervoor de tools. Met onze app kun je onze techniekkoppen bekijken in augmented reality, een moderne techniek waarmee je de hoofden in 3D ziet.

MEER INFO

MENGADVIEZEN EN PRODUCTEN

Haarkunst verdient de beste producten. 


Om de meest convergerende en IN-FLUX looks te creëren, werk met de originele Goldwell mengadviezen en aanvullende styling- en verzorgingsproducten.

MEER INFO

CHALLENGE

Jij kan de volgende internationale Creative Star worden.

Breng je unieke creativiteit, ideeën en passie het podium op. Dit is jouw platform om te schitteren en herkend te worden. De Color Zoom Challenge is een van de grootste live competities voor stylisten in de kapperswereld. Ga de uitdaging aan en word de nieuwe global Creative Star.

MEER INFO

Winners hall of fame

Bekijk de huidige en vorige winnaars van de Color Zoom Challenge.

Kom meer te weten over een aantal van de meest creatieve haarstylisten.

MEER INFO

GLOBAL ZOOM EVENT BARCELONA

The Global Zoom Event is one of the most inspiring events for stylists from all over the world and in 2017 the event takes place in Barcelona. Days of hair fashion and idea sharing with other creative stylists will boost your creativity.

Be part of this and attend the live finals of the Color Zoom Challenge, witness the launch of the Color Zoom Collection and meet like-minded creative individuals.

MORE INFO

History

Ontdek de vorige Color Zoom Collecties. 

MEER INFO